Tilaukset 040 5042065 Harri Pakarinen  

%AM, %10 %448 %2017 %09:%maalis

Uudenmaan Imupalvelu Oy:n Jani Valtajärvi -vuoden yrittäjä

Nopeisiin täyttöihin ja tyhjennyksiin erikoistunut Uudenmaan Imupalvelu Oy on valittu Nurmijärven Vuoden yrittäjäksi.

Kirkonkylän Ilvesvuoresta operoiva Uudenmaan Imupalvelu Oy on tämän vuoden Nurmijärven Yrittäjien Vuoden yrittäjäksi. 12–13 henkeä työllistävä yritys on valmiina nopealla aikataululla sekä poistamaan suurtehoimurillaan liiallista maa-ainesta vaikkapa talon alta ja tarvittaessa puhaltamaan sepeliä erilaisiin paikkoihin. Jani Valtajärvenjohtamassa yrityksessä kiviaines siis liikkuu molempiin suuntiin.

Ensiarvoista on tietysti työn laatu.

Ilvesvuoressa Imupalvelu on pitänyt majaansa parin vuoden ajan. Itse yritys on perustettu jo vuonna 1997.

– Alusta saakka kuiva -aineet ovat olleet se meidän juttumme. Esimerkiksi talojen ryömintätiloissa tarvitaan tarkkaa työtä ja riittävän voimallisia laitteita. Ammattitaitokaan ei ole näissä hommissa pahitteeksi, Valtajärvi hymyilee.

Imupalvelu, jonka nykyään koneellisesti tekemissä töissä tarvittiin aiemmin sankojakin, vahvisti toimintansa laatua kesäkuun alussa hankkimalla Hiekkaa.fi -liiketoiminnan.

– Tässä yhteydessä saimme käyttöömme hihnakuljetusautot, jotka helpottavat huomattavasti kiviainesten siirtelyä. Näin esimerkiksi taloyhtiöiden hiekoitussiilot ja leikkihiekkalaatikot täyttyvät ripeästi.

Jani Valtajärvi mainitsee, että hänen yrityksensä tekee myös töitä, joiden tekemistä verhoaa myös vaitiolovelvollisuus. Tällaisia ovat muu muassa puolustusvoimille toteutettavat kohteet.

Vuoden yrittäjän palkinnon Jani Valtajärvi ottaa vastaan mielissään – ja muistuttaen että yrittäjäksi kannattaa ryhtyä, vaikka tiedossa onkin kovaa työtä.

– Ensiarvoista on tietysti työn laatu. Esimerkiksi hihnakuljetinautot edustavat toiminnan kehittämistä.

Taloyhtiöistä puhuessaan hän viittaa myös siihen, ettei Uudenmaan Imupalvelu karsasta myöskään pieniä kohteita vaan kaikki hoidetaan parhaalla ammattitaidolla.

– Itse asiassa pienemmät kohteet muodostavat ison osuuden kokonaishankkeistamme.Toki ne myös työllistävät paljon, mutta hinta lasketaan työn mukaan ja sillä tullaan toimeen.

Valtajärvi mainitsee, että Imupalvelun tekemistä töistä suurin osa muodostuu täyttötöistä, loput imupuolen hommista.

– Yrittäjyys on ollut minun juttuni. Se vaatii joustavuutta sekä yrittäjän että työn tilaajan kannalta. Asiakaspalvelussa piilee juju näinkin rankalla alalla. Asiakkaat tekevät mahdollista monista asioista, joita suunnitellaan.

VAIVATTOMASTI, NOPEASTI JA TARKASTIHIEKKAA.FI

Myynti

Harri Pakarinen
040 504 2065
harri.pakarinen @ hiekkaa.fi


Jari Kalmi
0400 955 807
kaivinkonetyöt ja työmaakäynnit

Uudenmaan Imupalvelu Oy

Ilveskuja 1
01900 Nurmijärvi
Y-tunnus 0424663-0

>> Yhteystietomme

Luotettava Kumppani   

Tilaajavastuu

Korkein Luottoluokitus

Seepsula

 

 

 

>> Kirjaudu